Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان همدان گفت: از شب گذشته پیگیر مسئله آلودگی هوا در شهر همدان هستیم در همین راستا نیز کارشناسان اداره‌کل محیط زیست استان همدان موظف شده وضعیت را بررسی کرده و امشب گزارش خود درباره آلوده بودن یا نبودن هوای شهر را اعلام کنند. ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۴ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آلودگی هوا این روزها گریبان مردم همدان را نیز مانند  سایر هموطنان شهرهای کشور گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنقدر که وقتی به سمت کوهستان الوند سر می‌چرخانید تا این سرو قامت را ببینید با هاله‌ای سیاه از گرد و غبار روبه‌رو می‌شوید، گرد و غباری که نفس کشیدن برای مردم را سخت کرده است.

با این وجود برخلاف شهرهایی مانند تبریز، اصفهان، تهران، اراک و غیره نه مدرسه‌ای در شهر تعطیل و نه هشداری به مردم داده شده است چرا که مسئولان همدانی هنوز تکلیفشان در برابر آلودگی هوا مشخص نیست یعنی وقتی به مسئول ستاد مدیریت بحران استان  زنگ می‌زنید می‌گوید بررسی این موضوع در حیطه وظیفه ما نیست و محیط زیست باید نظر بدهد و وقتی سراغ محیط زیست می‌روید می‌گوید چه کسی گفته هوا آلوده است؟! 

به همین دلیل در خبرگزاری تسنیم همدان تصمیم گرفتیم در راستای خاتمه دادن به  بلاتکلیفی مسئولان استان در این بخش! به سراغ دادستان همدان برویم تا ببینیم آنها به عنوان مدعی العموم چه اقدام کرده‌اند.

هواشناسی ایران 98/09/30|افزایش آلودگی هوا تا چهارشنبه/آغاز بارش برف و باران در نیمه غربی از 4 روز دیگرمدارس تبریز و 3 شهر دیگر فردا به دلیل آلودگی هوا تعطیل شدآلودگی هوا مدارس اصفهان را  تعطیل کرد

 

محیط زیست موظف شده امشب گزارش خود درباره  کیفیت هوای همدان را اعلام کند

دادستان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان بیان کرد: از دیروز موضوع وضعیت آلودگی همدان را پیگیری کرده و از اداره کل محیط زیست استان همدان خواسته‌ایم گزارشی در این باره ارائه دهد.

خانجانی افزود: طبق قانون متولی موضوع بررسی وضعیت هوا محیط زیست است، بنابراین تا این اداره کل نظر ندهد نه ما و نه هیچ یک از مسئولان نمی‌تواند در این باره اظهار نظری کند.

وی تصریح کرد: مقرر شد علاوه بر تابلوی سنجش وضعیت هوا، تعدادی ایستگاه‌های سنجش سیار نیز در نقاط  مختلف شهر نصب شده تا میزان آلودگی هوا را مشخص کنند.

دادستان همدان با بیان محیط زیست استان ماموریت دارد وضعیت هوا از نظر فنی را بررسی کند، ابراز کرد: امشب گزارش کارشناسان اداره کل محیط زیست همدان درباره آلوده بودن یا نبودن هوا شهر به ما اعلام می‌شود آن وقت ما نیز می‌توانیم درباره تعطیلی مدارس و دیگر موارد تصمیم گیری کنیم.

 

گزارشی مبتنی بر تعطیلی مدارس و مراکز بر اساس آلودگی هوا به ما ارایه نشده است!!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز با بیان اینکه شاخص اعلام شده از کیفیت هوای همدان در سامانه پایش کیفی هوای کشور نشانگر وضعیت تمام نقاط شهر همدان نیست زیرا ما در شهر همدان تنها یک ایستگاه پایش داریم که در میدان پروانه‌ها و نقطه پر ترافیک شهر واقع شده است، اظهار داشت: شاخص اعلام شده بیانگر وضعیت آلودگی هوا در همان نقطه از شهر است نه میانگین نقاط گوناگون شهر چرا که وضعیت ناسالم به دلیل تجمع خودروها و افزایش ترافیک و بروز پدیده اینورژن, ایجاد شده است.

وی افزود: وضعیت ناسالم اعلام شده در سامانه را نمی‌توان نشانگر وضعیت هوا در همه نقاط شهر همدان دانست، بنابراین درصدد هستیم در کمیته اضطراری شرایط آلودگی هوای همدان برای نصب ایستگاه سنجش آلودگی هوا در سایر نقاط مصوباتی منجر به اجرا داشته باشیم تا بتوان میانگین ایستگاه های متعدد را ملاک اعلام شاخص واقعی هوای شهر دانست و شاخص هوا در کل شهر همدان را گزارش کرد.

جعفری نژاد بسطامی عنوان کرد: برای اعلام تعطیلی مدارس برایند اطلاعات از جمله شاخص اعلام شده, شعاع دید, پایداری هوا و تغییرات در حوزه سلامتی و مراجعات مردم به مراکز پزشکی ملاک قرار می‌گیرد و ما گزارش‌های لازم را به مراکز ذیربط اعلام می‌کنیم تا تحلیل و بررسی و نتیجه گیری شود اما تاکنون چیزی مبتنی بر تعطیلی مدارس و مراکز بر اساس آلودگی هوا به ما ارایه نشده است.

وی گفت: شرایط همدان با تهران متفاوت است. در تمام نواحی تهران ایستگاه سنجش آلودگی هوا نصب شده است و در بعضی قسمت‌ها حتی شاخص به بالای 200 می رسد که آنچه اعلام می‌شود میانگین شرایط تمام شهر است بنابراینمقایسه شاخص آلودگی هوای شهر همدان با تهران منطقی نیست.

 

آلودگی هوا در حوزه مدیریت بحران نیست

طالبی مدیر کل ستاد بحران استان همدان نیز در پاسخ به خبرنگار تسنیم مبنی براینکه آیا آلودگی هوای شهر برای شما محرز شده است یا خیر، اظهار داشت: باید کارگروه آلودگی هوا با دبیری محیط زیست تشکیل و براساس قانون هوای پاک و آئین نامه‌های مربوطه اقدام شود.

وی افزود: بررسی این موضوع در حوزه مدیریت بحران نبوده و کارگروه آلودگی هوا باید تصمیم بگیرد پس در این باره از محیط زیست سوال کنید.

 

وضعیت هوای همدان در این روزها

انتهای پیام/742/ز

R41405/P1549/S6,75/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده و ضرر آن فقط برای مردم است،» این را رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران می‌گوید.

قرارداد برقی‌سازی ناوگان حمل ونقل عمومی تهران حواشی ایجاد کرده است و برخی خواستار انتشار قرارداد شدند. شهردار تهران علیرضا زاکانی می‌گوید که «نمی‌توانیم تمام مفاد قرارداد را جار بزنیم؛ ایران هزار و یک دشمن دارد اما تمام نهادهای ذی‌ربط در جریان کار بوده و ضمانت‌نامه بانکی داریم.»

۲۱۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در تهران موجود است این در حالی است که پایتخت نیازمند ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس است و کمبود حدود ۸۰ درصدی در این زمینه باعث بروز صف‌های طولانی در ایستگاه‌های اتوبوس شده و اگر اتوبوس جدید تزریق شود این صف‌ها حدود یک چهارم کوتاه‌تر می‌شود.

سال گذشته قرارداد ۷۹۱ دستگاه واگن، ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس، ۲۷۵۰۰ تاکسی، ۱۰۰ هزار موتورسیکلت برقی با چین بسته شد تا عقب‌ماندگی چندین‌ساله جبران شود.

قرار است امسال اولین سری واگن‌ها و اتوبوس‌ها وارد می شود اما مدیران شهری می‌گویند که «مافیا همه جوره دست و پا می‌زند تا اتوبوس و واگنی از چین وارد نشود» چرا که قیمت «اتوبوس برقی داخلی ۳۲۳ هزار یور است اما اگر مستقیم همین اتوبوس از چین خریداری شود، قیمت ۲۴۵ هزار یور خواهد بود یعنی در هر اتوبوس ۷۱ هزار یورو به جیب مافیا می‌رود.»

«روزانه ۶۶ درصد ترددها در تهران با وسایل شخصی انجام می‌شود» و همین امر باعث آلودگی هوا و مرگ هزاران تهرانی‌ در سال می‌شود.«پکن که یکی از شهرهای آلوده دنیا بود با برقی‌سازی مشکل آلودگی را برطرف کرد.» در صورت تجهیز ناوگان میزان مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا کمتر است.

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت امیرحسن کاکایی می‌گوید که «تامین برق خودروهای برقی، بحران مازوت سوزی(آلودگی هوا) در نیروگاه‌ها را تشدید می‌کند. در مقابل رئیس سازمان حفاظت و محیط زیست علی سلاجقه می‌گوید که «مازوت سوزی در تهران نداریم»، سوخت بی‌کیفیت عامل اصلی آلودگی هوا است و از ورود خودروی برقی حمایت می‌کنیم.»
به گفته کارشناسان، تمامی دستگاه‌های مسوول باید ورود کنند تا آلودگی هوا برطرف شود. همچنین باید نظارت دقیقی بر روی نرخ‌گذاری خودروها در داخل صورت گیرد.مهمترین راه‌کار برای رفع آلودگی هوا و ترافیک توسعه حمل ونقل عمومی و برقی‌سازی ناوگان مانند نروژ، چین، آلمان و هلند است

کد خبر 848996 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری

دیگر خبرها

  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحدهای قضایی هرمزگان
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت