Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگروه شرایط ویژه اضطراری آلودگی هوای استان در استانداری همدان با حضور نماینده دستگاه‌های دولتی تشکیل و به ارائه راهکار پرداخت.

به گزارش خبرگزاری فارس همدان، بعد از ظهر امروز در کارگروه شرایط ویژه اضطراری آلودگی هوای استان به ریاست معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار و با حضور نماینده‌های دستگاه‌های دولتی موضوع آلودگی هوا و ارائه راهکار در زمینه مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی اداره کل محیط زیست همدان در این کارگروه با بیان اینکه در آذرماه سال گذشته هشت روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس ارزیابی شده بود اظهار کرد: نسبت به مدت مشابه سال گذشته امسال ۹ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و دو روز هوای ناسالم برای تمام گروه‌ها اعلام شده است.

عادل عربی با اشاره به اینکه اوج آلودگی هوا همدان طی امسال، روز گذشته بوده است افزود: شاخص آلودگی روز گذشته ۲۰۵ (AQI) تعیین شده است.

وی در ادامه شاخص(AQI) بین صفر تا ۵۰ را به عنوان «هوای پاک» عنوان کرد و گفت: این شاخص بین ۵۱ تا ۱۰۰ «هوای سالم»، ۱۰۱ تا ۱۵۰ «هوای ناسالم برای گروه‌های حساس» و ۱۵۱ تا ۲۰۰ «هوای ناسالم برای تمام گروه‌ها» قلمداد می‌شود.

معاون فنی اداره کل محیط زیست همدان با تأکید بر اینکه شاخص هوا بین ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و در شرایط اضطرار محسوب می‌شود ادامه داد: شاخص بیش از ۳۰۰ نشاندهنده شرایط بحرانی است.

وی با بیان اینکه در سطح شهر همدان یک ایستگاه پایش آلودگی هوا وجود دارد خاطرنشان کرد: این دستگاه در میدان مفتح نصب شده و مرکز اقداماتی برای راستی‌آزمایی  دستگاه‌های پایش آلودگی هوا را در دستور کار دارد.

عربی بیان کرد: در همدان فقط یک پارامتر باعث آلودگی هوا شده است در حالی که شهری مثل تهران همزمان چند پارامتر آلوده است.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این باره اظهار کرد: در شرایط هوای ناسالم برای گروه‌های حساس بیماران قلبی ـ تنفسی، کودکان و سالمندان از فعالیت‌های طولانی یا سنگین در خارج منزل اجتناب کنند.

منوچهر کرمی با بیان اینکه در این شرایط افراد فعالیت‌های طولانی خارج از منازل را کاهش دهند ادامه داد: مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی همدان به دلیل بیماران تنفسی طی آذرماه امسال رصد شده که نشان می‌دهد تعداد مراجعین به مراکز درمانی کاهش داشته و در حداقل مقادیر قرار دارد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان نیز با بیان اینکه تهعد ما در همدان ۱۰ جایگاه توزیع گازوئیلی یورو است که این تعداد  در سطح استان به ۲۳ جایگاه می‌رسد گفت: گوگرد نفت‌گاز معمولی بسیار بالاست.

امین روستایی در ادامه عدم توزیع بنزین یورو در همدان اشاره کرد و افزود: مصوبه‌ای در این زمینه برای استان همدان وجود ندارد.

وی با اشاره به کیفیت فرآورده‌های نفتی توزیع شده ادامه داد: به دلیل مشکلات زیرساختی شهرداری همدان به سامانه هوشمند تجهیز نشده است بنابراین نفت گاز یورو به این ناوگان تعلق نمی‌گیرد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان خاطرنشان کرد: ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی در همدان سوخت نفت گاز با گوگرد بالا مصرف می‌کند.

وی با بیان اینکه مقدماتی در این زمینه انجام شده اما تاکنون این مهم محقق نشده است تصریح کرد: در هر حال محصول حاصل از احتراق سوخت فسیلی آلودگی است.

در ادامه مدیرکل مدیریت بحران استان همدان به گله‌مندی از برخی رسانه‌ها پرداخت و گفت: در روزهای اخیر در فضای مجازی و برخی از رسانه‌ها مطالبی مبنی بر خواب مدیریت بحران در زمینه آلودگی هوا در همدان عنوان شد که نشان از عدم اطلاعات کافی آنها در این زمینه دارد.

 علیمردان طالبی افزود: تاکنون شرایط شاخص هوای همدان به مرحله بحران نرسیده است بنابراین وظیفه‌ای متوجه مدیریت بحران استان نیست چرا که شرایط بحرانی رخ نداده است.

وی تصریح کرد: خواهشمندیم این افراد پیش از درج مطالب در رسانه به مطالعه قوانین و آیین‌نامه‌های اجرایی بپردازند.

نماینده آموزش و پرورش استان همدان نیز در قسمتی دیگر از این کارگروه گفت: آموزش و پرورش به دنبال تعطیلی مدارس نیست مگر در شرایط بحرانی که تابع نظرات کارشناسان و متخصصان در این امر است.

وی در ادامه به اهمیت امتحانات نهایی که به صورت کشوری برگزار می‌شود اشاره کرد و افزود: دی‌ماه امتحانات نهایی آغاز و امکان لغو آن وجود ندارد بنابراین اگر قرار بر تعطیلی مدارس باشد باید به این موضوعات توجه شود.

در پایان جلسه معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار به عدم حضور شهردار در این جلسه اشاره کرد و گفت: شهر به نوعی متعلق به شهردار است و باید در این جلسه حضور می‌یافت.

پس از برقراری تماس تلفنی معاون خدمات شهری شهرداری در پایان جلسه خود را به این کارگروه رساند، اما از آن جا که فرصتی برای صحبت باقی نماند صحبتی از سوی مجموعه شهرداری در این کارگروه صورت نگرفت.

انتهای پیام/89033/

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان آلودگی محیط زیست آلودگی هوا فارس همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران

سرهنگ سیدابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: بر اساس پایش و رصد انجام شده ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ آمار تصادفات شهر تهران در 
۵۹ درصد این تصادفات در بزرگراه‌های پایتخت به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بر اساس انجام تفکیک کروکی‌های موجود مناطق ۴ و ۱۲ شهر تهران در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار گرفته‌اند.

 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین اضافه کرد: در منطقه ۱۲ پایتخت بزرگراهی وجود ندارد اما به دلیل وجود معابر متعدد، شلوغی و حجم قابل توجه تردد در این منطقه جزو یکی از مناطق پر تصادف شهر تهران به شمار می‌آید.

سرهنگ موسوی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: منطقه ۴ با چند بزرگراه مثل بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه شهید زین‌الدین و بخشی از بزرگراه شهید یاسینی راه مواصلاتی دارد و بخش عمده وقوع تصادفات مربوط بزرگراه‌های این منطقه است.

وی عمده‌ترین دلیل وقوع تصادفات و حوادث رانندگی در شهر تهران، را سرعت غیرمجاز برشمرد و تاکید کرد: بخش قابل توجهی از این سوانح در زمان خلوتی معابر و تخطی از سرعت مطمئنه رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: کم حادثه‌ترین منطقه شهر تهران در وقوع تصادفات هنوز مشخص نشده است و در صورت احراز اعلام خواهد شد.

سرهنگ موسوی‌پور یادآور شد: برای کاهش حجم تصادفات رانندگی به ویژه در مناطق پر تصادف و پر سانحه پایتخت، کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شده است و در جلسات این کارگروه علل حوادث رانندگی در مناطق مختلف شناسایی می‌شوند.

وی از صدور دستورات لازم پس از شناسایی علل وقوع تصادفات برای کاهش این حوادث خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای کاهش حجم تصادفات و رفع نواقص در محل‌های مدنظر بلافاصله پس از شناسایی عوامل حوادث رانندگی، اجرایی خواهند شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: تخلفات حادثه ساز مثل سرعت غیرمجاز از مهمترین دلایل وقوع حوادث رانندگی محسوب می‌شوند و هم جان عابرین پیاده در معابر و هم جان سایر رانندگان را تهدید می‌کنند. 

سرهنگ موسوی‌پور اضافه کرد: با رانندگان متخلفی که هر یک از تخلفات رانندگی مثل سبقت و سرعت غیرمجاز را مرتکب شوند برابر مقررات برخورد می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق